УКР

Домашнє хлібопечення

Споконвіку домашній хліб та свіжа випічка були візитними картками української родини, неодмінним атрибутом родинного затишку. На сьогоднішній день складно уявити приготування запашної домашньої випічки без «Львівських дріжджів», завдяки яким домашній хліб та здоба завжди виходять м’якими, пухкими та ароматними. Дріжджова продукція «Компанії Ензим» користується значною популярністю в українських господинь та є невід’ємною складовою їх кулінарного мистецтва. Дріжджі вироблені у Львові користуються попитом для домашнього випікання у багатьох країнах Європи: Польща, Німеччина, Нідерланди, Чехія, Бельгія та інші.

Лінійка хлібопекарських дріжджових продуктів «Компанії Ензим» представлена пресованими та сухими швидкодіючими дріжджами.

Пресовані «Львівські дріжджі» виготовляються у фасуванні 42 г та 100 г. Дріжджі у фасуванні 42 г є унікальним форматом пакування на українському ринку дріжджової продукції і дуже зручні для використання, оскільки адаптовані під більшість рецептів випічки, для яких потрібна половина або ціла пачка 42 г «Львівських дріжджів». Пресовані дріжджі у фасуванні 100 г є звичними для українських господинь, оскільки є найбільш розповсюдженими і найчастіше застосовувалися для випікання хліба та здоби за сімейними рецептами від мам та бабусь.

Пресовані дріжджі – це продукт перевірений часом. Проте компанія продовжує вдосконалювати його якісні показники, що дозволяє споживачам витрачати менше зусиль на випікання хлібобулочних виробів за особливо складними рецептами (наприклад, паски). Для приготування такої випічки з великим вмістом жиру та цукру якнайкраще підходять «Львівські дріжджі Екстра» у фасуванні 100 г, які виготовляються з особливого штаму дріжджових клітин та мають високу підіймальну силу. Пресовані дріжджі можуть зберігатись до 35 днів. Весь цей період вони не втрачають здатність підіймати тісто. Сухі швидкодіючі дріжджі є простішими у використанні, ніж пресовані, оскільки не потребують попереднього розчинення при певній температурі, їх можна відразу додавати до борошна. Упаковка сухих «Львівських дріжджів» передбачає більш зручне зберігання продукту, термін придатності якого становить 18 місяців.

Сухі швидкодіючі дріжджі виготовляють у фасуванні 12 г і 100 г. Найкращий показник високої якості «Львівських дріжджів» - це запашна та духмяна випічка, яка є прикрасою кожного столу. «Львівські дріжджі» можна знайти як на прилавках найбільших мереж супермаркетів країни, так і в маленьких магазинчиках біля дому, що дає можливість випікати кулінарні шедеври в будь-який зручний для Вас час.

«Компанія Ензим» - серйозний гравець на європейському ринку.
70%
Продукція заводу під ТМ «Львівські дріжджі» забезпечує близько 70% українського дріжджового ринку. У 2011 році з дріжджів компанії випечено близько 2,5 млн. тон хліба.
40%
Близько 40% об’єму виробленої продукції щорічно експортується у Нідерланди, Бельгію, Німеччину, Чехію, Словаччину, Польщу, Болгарію, Молдову і Росію.